Homepagina Over ons Diensten Contact

De eenmanszaak Visrschilders is vertegenwoordigd door Geert Visser, een vakschilder in hart en nieren. Van kinds af aan neemt hij dagelijks de kwast ter hand, om klus op klus een uitmuntend resultaat neer te zetten. Zodoende is Geert Visser naast gediplomeerd schilder, ook vakman met meer dan veertig jaar ervaring.

Bij elk karwei, binnen of buiten, is de combinatie tussen een fundamentele aanpak, nette afwerking en met zorg uitgekozen (verf)materie het geheim voor een schitterend en langdurig resultaat. En omdat u vast niet zit te wachten op een huis vol stof, wordt binnenshuis gewerkt met  een professioneel stof- en afzuigsysteem.

Heeft u, net als veel mensen, niet graag vreemden over de vloer? Dat is begrijpelijk, want niet iedereen is te vertrouwen. Het is daarom belangrijk uw schilder zorgvuldig te kiezen. Met Visrschilders haalt u een vriendelijke en betrouwbare schilder in huis. En een duizendpoot. Want naast schilderen en behangen is Visrschilders erg gespecialiseerd in glaszetting én de reparatie van rot hout. Uw oude kozijn krijgt dus een volledige aanpak. Tot aan de kitrandjes toe.

Misschien bent u niet deskundig op het gebied van schildertechnieken, -materialen, verfsystemen en kleurkeuze. Visrschilders is dat wel. En omdat bij een goede dienstverlening ook een adviserende rol past, denkt Visrschilders graag met u mee. Schroom dus niet om advies te vragen over bijvoorbeeld uw kleur- of materiaalkeuze. Dat krijgt u er namelijk gratis bij.

Opstalweg 29
2671 LX Naaldwijk

T: 06 - 818 025 42
E: info@visrschilders.nl

Welkom op de website van Visrschilders, uw vakman voor mooi
gelakte gevels, gladde muren en strakke kozijnen. Zoekt u een kwaliteitsschilder, danbent u hier aan het juiste adres.

Lees meer..

Schilderwerken
Glaszetten
Behang/glasvlies
Wandafwerking
Sierpleister

Opstalweg 29
2671 LX Naaldwijk

T: 06 - 818 025 42
E: info@visrschilders.nl